torsdag 31 mars 2011

borde känna stress

MEN då ja befinner mej i no-worries-land så e de svårt. Har en uppgift som ska in idag, men ja känner verkligen ingen stress. Måste känna press för att göra det och nu är den press gränsen flyttad till sista timme antagligen. MEN ja måste gå och göra de NU så ja kan dricka vin ikväll. Torsdagar är campuskvällarna då Eagle bar är som hetast. Tänk kåren och ni e rätt nära (fast inpressat i ett växthus). Ska dricka vin me mina floorisar, ikväll är det nog jag, en kille från Sri Lanka, en tjej från Mauritius, en tjej från Singapore och en kille från Jordan. Gissar att en kille från spanien hänkar på me, sen får vi se. MultiKulti!!

Annars... Hade planerat att åka till stan måndag och onsdagkväll, men de blev inget av det. Så ja har inte gjort så mycket i veckan. I tisdags var Clara här från stora staden och så kom det två jättegulliga tjejer från Finland och förfestade med oss. Sen drog vi till "Stollies" som de heter där alla är 19 år och galna. Så vi kände oss nog alla lite gamla där. Men ja hade kul ändå!

I helgen är de jobb, är lite ledsen för att ja inte kan åka på surftrippen denna helgen till Phillip Island, den kommer bli AWESOME!! Men men.. De e roligt att jobba me. Fast inte riktigt lika såklart.. Missar även Indien i world cup final i cricket på lörda, det kommer vara crazy här. Bor ju många från Indien under detta tak och de hade varit kul att vara och se. Igår vann de semin och det var väldigt lyckligt stämmning. Sov dock när de vann då de spelar mellan 20 och 04.30 (!) så det var inte riktigt min kopp of the att stanna uppe.


Ser ni vädret? :)

Ska väl ta tag i min uppgift nu innan ja ska äta lunch. Sen ska ja åka och hämta min kamera som ja beställt! (Som tål att tappas - lovely!) Ringde banken innan och kvinnan sa att det var "lovely to talk to you". Dom är SÅ artiga och trevliga i detta landet. Vi borde kanske ta efter lite. ALLA säger även förlåt hela tiden, även om JAG går in i någon så säger dom alltid sorry. Från coolaste kiden till äldsta tanten. Känner mej ibland lite oartig, glömmer alltid att använda ordet please, som är viktigt här. Men ja lär mej kanske...!

Puss och hej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar