söndag 3 april 2011

the lovely city

Varje gång ja åker in till stan här så vill ja bara stanna där! Det finns så mycket gator att utforska och det är alltid happenings och folk överallt. Måste bo i en storstad tror ja.. Är nu ganska trött, klockan är snart tolv, är bara 8 timmar framför er nu för vi ställde klockan inatt. Vilket var tur för Clara som skulle jobba tidigt ida, och då vi satt kvar på jobbet två timmar igår efter stängning och drack öl och åt cheesburgare och cheesecake och cheesechip (känner ni något genomgående tema?? ...finns de nån slags cheeseöl?) De va jättekul! Helgen har varit så bra som alltid, jobbet e verkligen bra! Har ida shoppat för ganska mycket pengar.. Men ja BLIR ju lycklig av att shoppa. Allt ja har köpt hittills har varit billigt. Förutom min stora kärlek Väskan som ja hittade idag. Den var lite dyr faktiskt.. Men de e nog den rätta. Måste nämligen köpa varma kläder till Nya Zeeland då de kommer bli kyligt. Det är lite kyligt här me nu, nätterna är ungefär som våra sommarnätter, och dom har panik här. Vill shoppa mer imån, men ja måste sätta mej ner me mina arbeten, för nästa vecka kommer bli hektisk (bbq, coctailutbildning, födelsedagskalas och jaa, diverse). Vi får väl se hur de blir imån.

Är lite tjurig ida då mina USB me alla bilder på spårlöst försvann från TV-rummet i torsdag och inte har kommit fram.. FUCK om ja inte får tillbaka dom. Men de e ju inte en tå iallafall, bara kort.. Och Rebecka har de flesta, så ja får väl bara sluta lipa över de antar ja.

Hade en rolig kväll i torsdags med mina floormates iaf, vi drack underbar Mojito och äcklig whiskey i vårt flashiga kök. Sedan fick vi tillsägelse att va tysta så vi gick ner till TV-rummet. Där fick vi nästa, haha. De e verkligen seriöst här!






Har bokat en dagstur till Phillip Island, en liten ö där det vandrar hundratals minipingviner varje kväll. Tusen turister ska då sitta och glo på när dom går, förstår ni hur sjukt de måste va? Typ Big Brother.

Nu ska ja nog lägga mej. Eller städa.. Ja, har lite grejer som ja inte hittar som ja borde få fram så de måste nog bli de.. AHHH.

Puss puss, saknar ER men längtar inte hem...!

1 kommentar:

  1. Vilket schysst kök ni har! Fan så mkt mer clean än mitt som jag hade... ;)

    Å pingvinerna är allt söta dem! Men du får inte fota någon för det är förbjudet! Åk till Philip Island och njut! Så fint där!! Å väldigt goa pannkakor har de mä!!! Förresten, titta under bilen innan ni backar ut... Du kommer fatta!

    kram / T

    SvaraRadera