måndag 7 februari 2011

Mulen shoppingda

Igår och idag har ja inte gjort många knop. Vicke virre jobbar ju nu och kan inte underhålla mej. Så igår var jag ute en gång och handlade mat och en gång och hyrde film och köpte vin. Annars var det en riktig söndagssöndag. Ida följde ja me Viktor när han gick och jobbade och följde efter honom heeeele dan på jobbet. Som en liten dvärg! Eller nää, ja såg var det låg och sen gick jag hem. Fast på vägen gick ja in i några affärer och var tvungen att shoppoholikshoppa lite. På REA såklart. Det är ganska dyrt här. Har äntligen köpt mej en byxdress, fast en kort för det är ju varmt! Det har varit mulet hela dan här idag, men det är ju ändå flipflop och kjolväder, fast med en tröja på.

Har nu varit och handlat frukt och gjort en käck fruksallad för att kompensera alla alkoholkalorier som droppar in. Är även lycklig för löparbandet i källaren, det är verkligen guld!! Imån hoppas ja på beachväder alabama så ja äntligen blir brun. Ska nu se Rome som ja hittade på Viktors dator, se hur många avsnitt de tar tills ja somnar. Man e la kvällstrött! SAMT sover till tolv varje da såklart. Puss å natti för mej. Godmidda för er!


Groda!

Linbana till zoo

Giraffer på zoo



Sleeping Koala (alla var inte lika exited över att va på zoo..!)


Sofie och Hanna på Bondi Beach-förfesten

Och jag..! (Har inte tagit droger, ser bara ut så på kort -typ jämt!)


3 kommentarer:

  1. Zoo är ju alltid en succe! Men var är bilderna på dig i byxdress? Undrar lite hur den ser ut.. KRAM Stina

    SvaraRadera
  2. Jag säger som stina, ge oss en bild på byxdressen! du verkar ha det jättebra malin. är så avundsjuk. vill iväg igen! tänk om man kunde vara överallt på samma gång :)
    kramar becca (lillan!)

    SvaraRadera