torsdag 17 februari 2011

Melbourne

Nu sitter ja och väntar på att alla ska gå upp, klockan är typ 10. Bor hos en kompis till Rebecka som heter Clara som är supersöt som låter mej va här! Har ju faktiskt ett annat boende -nämligen på skolan. Dock så ligger den 60 minuter med spårvagn bort och ja gillar ju stan.. Har dessutom bara varit 2x5 minuter på det rummet och det känns väl inte jättemysigt just nu, men de kommer nog, när ja varit på IKEA. Ja ska sova här till vår roadtrip som börjar på månda! Whiii. Great ocean road ska vi åka, jag, Rebecka och Clara - de kommer bli grymt! Sen reser Rebecka vidare och ja får snällt börja skolan på riktigt och bo i min korridor. Gillar ju att va ledig...!

Igår var det welcome-cruise för oss internationella studenter. Om ni tänker ett mellanstadiedisco så är ni när i tankarna. Discolampa, stolarna lite käckt uppställda och naturligtvis strippstångar på dansgolvet (eller strippstängerna kanske inte fanns på ölmstaskolan...?). Vi var kanske 150 personer och hade fyra securitasvakter på båten. Det de gjorde var typ att ragga på så många de kom åt. Jag och Karin (en tjej som ska gå samma skola som mej som också pluggar i Jönnet) var först de mogna svenska flickorna. Men som i ett trollslag efter en öl så blev vi de svenska brudarna som dansade till Aqua (typ!). Det blev faktiskt väldigt roligt till slut!! Karin åkte ända vägen hem till skolan sen med sjungande tyskar medan ja smet av i stan och sov här! Sååå skönt att komma hit och softa och dricka te och äta flingor. Vill inte se vin eller öl på flera timmar nu!!

Nu förstår ni lite va...?






Sista dagarna i Sydney var jättebra. Viktor var ledig en da så var vi i Blue Mountains och gick i regnskog och i tusen trappor. Det var väldigt fint men väldigt turistigt.

Three sisters


Annars softade jag mest och var ute me Hanna och Sofie, dom har verkligen varit gulliga. Saknar att bo där, det var hur bra som helst! Rebecka landade på torsdan. Så hade vi två dar i Sydney. Första kvällen så skulle vi bara ta ett glas vin, det skulle inte bli så sent. De gick väldigt sådär.. Freda var vi på fest hos svennepojkar. Ett gäng från Jönköping som har det jävligt soft verkar de som. Hanna hade även me sina föräldrar som var på besök. Efter grillfesten utan grill så gick vi ut. Igen!



Ja och Hanna

..och hela gänget!



Så har de väl lite varit här i Melbourne me, man planerar att gå ut och ta en öl och så helt plötsligt är klockan fyra. Men det finns ju hur mycket barer som helst. Och vi har semester!!

Nu ska vi gå upp och göra nått av dan, helt plötsligt är klockan halv tolv. Puss å kram!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar