tisdag 21 juni 2011

soooool!

hej darlings!!

har lite glomt att ja har en blogg, haha. men har kommer ett inlagg efter tre veckor iallafall. ar nu i brisbane hos en tjej som heter karin som jag jobbade med pa ikea for hundra ar sen. kommer stanna har tills iman om allt gar som ja vill.

sista tiden i mellis var jattemysigt, forutom min stress for min uppsats. vi hade bland annat en svensk-fest pa jobbet da vi kladde ut oss. hade blond peruk och bla-gula klader. sag ut som en transexuell clown och dricksen var ganska minimal den kvallen. men sjukt va kul de va!! det var sorgligt att saga hejda till alla. hade en avskedsfest pa jobbet och en avskedsfika dar ja bodde. hatar verkligen att saga hej da. vet ju att jag aldrig kommer se vissa av dem igen. men nagra ska ja lyckas me!! det kandes konstigt att packa mina vaskor och lamna mitt rum, det kandes som mitt hem nu efter ha bott dar i tre manader. akte iallafall till sydney forst och halsade pa hanna och sofie som viktor bodde med nar ja forst kom till australien for fem manader sen. dom bor nu med tva till tjejer till i deras supernica lagenhet. akte sedan nattbussen till byron bay. 12 timmar och det var faktiskt mysigt. regnade hela vagen och dan efter gick det inte langre kora den vagen pa nagra dar, sa ja hade tur! val i byron var det sol nar ja kom fram sa det blev lite beach. traffade sen en supergullig tjej fran tyskland och hangde sedan med henn och en engelsk tjej anda fram till igar. Sa fyra natter i Byron och tva i surfers. det var roligt att traffa nagra och verkligen kunna ungas sa lange. hade oxa supertrevliga manniskor i min doorm, bland annat tva norske guter. bodde pa Art factory som ar ganska hippi och valdigt relaxt, kan verkligen rekommendera det om nagon ska till byron nagon gang! det finns dar ett backpackerstalle som heter cheeky monkeys som ar ratt trashigt, men vi lyckades anda hamna dar varje kvall...tva dagar kayakade vi. det var bara meningen vi skulle gora det en dag men om man inte sag delfiner sa fick man den andra dan free. forsta dan var valdigt blasigt, sa blasigt att de stallde in turen efter. men det var riktigt aventyrligt med alla vagor, lyckades med att inte valta. den dan.. andra dan var vi hyfsat upponer efter bokstavligt talat surfat pa en vag med kajaken. men shit va delfiner vi sag den dan. de simmade runt om kring oss ca 50 stycken. det var magiskt!! i surfers paradise som vi akte till sedan var det shopping, strand och utgang. hangde med nagra killar som jobbade pa hostelet till hans kompis lagenhet dar det var beer-pongturnering. skitkul! var aven ute med det ganget dan efter. tankte bara ta tva ol, men nar stallet har tva dollar budveiser (13 kronor) blir det inte alltid som man tankt..

ska nu forsoka ladda upp foton pa fejjan och ata frukost. for klockan e tio och de e stralande SOL! ska mota upp karin i stan, om ja hittar dit, haha. hon har skrivit sin sista exam nu sa vi ska fira med sushirolls (de godaste ja atit) och ol! At forresten bla bands beaneisesas igar som karin hade fatt skickat... MMMM!

puss puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar